Wie zijn de Bevers

 
Ben jij een kleine stuiterbal tussen de 5 en 8 jaar oud en ben je gek op buitenspelletjes en samen spelen? Dan is Scouting echt iets voor jou! 
 
Wat doen wij?:
Elke donderdagavond is het weer feest! Van 18.00-19.15 wordt er een superleuke Bever-avond aangeboden. Een enthousiast leidingteam weet elke donderdag weer een gevarieerd programma aan te bieden. De leiding draait in themafiguren die aansluiten bij de belevingswereld van de Bevers. Bij scouting de Rietkampers hebben we de volgende leidingfiguren: Professor Plof, Sterre Stroom, Stanley Stekker, Noa, Rebbel, Bas Bos en Keet Kleur. 
 
Wat leer je?:
Binnen elke opkomstavond staan twee leidingrollen centraal, deze organiseren ook de avond die aansluit bij de kwaliteiten van deze rollen. Zo knutsel je met Keet kleur, wordt er een kampvuur gemaakt met Bas Bos, zorgt Professor Plof voor leerzaam proefje en heeft Rebbel haar rugtas vol met lekkers om te roosteren boven het vuurtje. Stanley Stekker zorgt dat het kampvuur ook veilig is en Sterre leert je leuke liedjes aan. Maar bovenal leer je samen te werken met de andere bevers om bijvoorbeeld de vlag van het andere team te veroveren, maar ook welke beestjes er in de struiken wonen. Ga naar buiten want daar is het leuk! 
 
Waarom is het zo leuk?:
Bij de Scouting zijn we gericht op de natuur, dus we spelen lekker buiten. We spelen buiten en we spelen samen.
We hebben geluk, want Drutens Bosje zit op steenworp afstand van ons terrein. We gaan regelmatig daar heen om spellen te spelen of om te ontdekken wat daar te vinden is! We zingen, rennen, knutselen, ontdekken en maken nieuwe vriendjes. 
 
Wat Bevers doen, doen we samen!!
 

 

Login

Hier kunnen leiding en bestuur met een account zich aanmelden.

Activiteitenkalender