WIE ZIJN DE BLAUWE VOGELS

 

Vind je het leuk om iedere week samen met ons het scouting avontuur te beleven, ben jij tussen de 10 en 20 jaar en heb je net wat extra aandacht en begeleiding nodig, dan ben je bij de Blauwe Vogels van scouting De Rietkampers op de juiste plek!


Bij de Blauwe Vogels worden er iedere week activiteiten georganiseerd die zijn aangepast op het niveau van de leden. We doen heel veel actieve spelletjes en veel spellen zijn gericht op de sociale ontwikkeling, wat we erg belangrijk vinden bij onze doelgroep. We zijn voornamelijk buiten te vinden, maar richting de herfst en winter gaan we lekker naar binnen de blokhut in. Ook gaan we graag naar het bos, op pad en 2 keer per seizoen gaan we op weekendkamp, 1 keer in onze eigen blokhut en 1 keer naar een andere locatie, hier kijken we met z'n alle altijd enorm naar uit.

Bij de scouting leer je veel over de natuur en vooral samenwerken. Deskundige vrijwillige leiding helpt de groep hierbij. De leiding van de Blauwe Vogel scouts kijkt altijd in mogelijkheden in plaats van beperkingen!

Kom gerust een keer kijken!

Groepsavond: Dinsdag van 18:00 tot 19:15 
 
 

Login

Hier kunnen leiding en bestuur met een account zich aanmelden.

Activiteitenkalender