Scouting de Rietkampers is een groepsvereniging. Maar hoe werkt dat eigenlijk?

SPELTAKKEN

We hebben acht speltakken. Iedere speltak vertegenwoordigt een leeftijdscategorie van meisjes en/of jongens. Je kunt lid worden van scouting als je 5 jaar bent en blijven zo lang je wilt. Informatie over de verschillende speltakken vind je in het menu recht onder ‘speltakken’.

GROEPSLEIDING

Iedere groep heeft (bege)leiding, behalve de Roverscouts. De groepsleiding organiseert de groepsavonden en maakt het programma. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leiding. Ben je 17 jaar of ouder? Dan kun je je hiervoor aanmelden bij het secretariaat. Zie de link ‘contact’ voor het telefoonnummer en e-mailadres.

GROEPSRAAD

Soms moeten we voor de hele vereniging beslissingen nemen. Dat doet de groepsraad. De groepsraad komt een paar keer per jaar bij elkaar. In de groepsraad zitten de (bege)leiders van alle groepen, een vertegenwoordiging van de ouders, een groepsbegeleider en het bestuur

BESTUUR

Het bestuur regelt de dagelijkse verenigingszaken, zoals de ledenadministratie, de financiën en het secretariaat. Onder de link ‘bestuur’ kun je lezen wie wat doet in het bestuur.

 

 

Login

Hier kunnen leiding en bestuur met een account zich aanmelden.

Activiteitenkalender