Wie zijn de scouts

Scouting is leuk en avontuurlijk. Het is meer dan kampvuurtje maken, knopen en de vlag hijsen. Bij Scouting maak je vrienden voor het leven.

 

De scouts zijn jongens en meiden in de leeftijd van 11 tot 15 kaar. Tijdens onze groepsavonden zijn we het liefst buiten. En krijgen de scouts veel vrijheid. Door leuke activiteiten worden de scouts gestimuleerd om in zichzelf te geloven, grenzen te verleggen, verantwoordelijkheid te nemen en nog veel meer!

 

Bij de scouts staat 'samen' centraal. Samen met elkaar, maar ook samen met de leiding. Dit is zowel op de groepsavonden als op kamp. Ook de scouts hebben een inspraak op het programma.

 

Tijdens het seizoen hebben we 2 keer een weekendkamp met elkaar. Tijdens dit kamp oefenen we met acitivteiten die essentieel zijn voor het zomerkamp. Daarnaast doen we leuke dingen.

 

In de eerste week van de zomervakantie sluiten we het seizoen af met het zomerkamp. Hier ga je samen met je tent-groep een week voor jezelf zorgen. Samen je keuken maken, tent opzetten en koken. Naast de fijne kampvuurtjes, spellen en wedstrijden gaan we meestal een dagje naar een stad. En zwemmen is niet te missen natuurlijk.

 

Laat jij jezelf uitdagen?

 

Scouts dinsdag: Van 19:30 tot 21:00 uur

Scouts donderdag: Van 19:30 tot 21:00 uur

Login

Hier kunnen leiding en bestuur met een account zich aanmelden.

Activiteitenkalender